Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Direkte dataadgang til salgsrapporten

Hvis du gerne vil dele din salgsrapport med en samarbejdspartner, kan du benytte funktionen direkte dataadgang til at få rapporten over i Google Sheets. Så har din samarbejdspartner adgang til rapporten i Google Sheets, uden at du giver adgang til tracezilla.

Rapporten kan også hentes som en csv-fil (comma-separated values), som kan åbnes i Excel eller lignende regnearksprogram. Csv-filen gør det lettere at udveksle rapportens data til andre programmer.

 

Sådan slår du direkte dataadgang til

  1. Klik på Salg i topmenuen og vælg Salg under sektionen Rapporter i drop-down menunen.
  2. Start med at bruge filtrene til venstre for rapporten. Filtrene anvendes til at begrænse visningen, så du kan se de ønskede oplysninger i rapporten. Du kan få hjælp i vejledningen her.
  3. I venstre side er der øverst en gul sektion ved navn Gemte søgninger. Når du har anvendt de ønskede filtre på salgsrapporten, benyttes denne til at give direkte dataadgang.
  4. Navngiv søgningen ved at indtaste en beskrivende titel i feltet Memo. Memoen er en huske tekst, som kan beskrive hvad rapporten viser fx “Kartoffelsuppe månedligt salg”. Klik på Gem for at oprette den nye søgning.
  5. I feltet ovenfor vælges den gemte søgning nu. Klik derefter på Direkte dataadgang.
  6. Sæt flueben ved Slå direkte dataadgang til for denne søgning.

 

Du kan overskrive en allerede gemt søgning. Det kan du gøre, hvis du gerne vil påføre et ekstra filter til søgningen eller hvis et filter ikke længere er relevant. Når du har ændret i filtrene, trykker du blot på Overskriv.

 

Når du slår direkte dataadgang til, er der i dialogvinduet et eksempel på hvordan du bruger dataadgangen.

×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Ofte oplevede problemer

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige

Handel