Hjem Få hjælp Gå til app
Skift sprog: English

Dokumentindstillinger

Ny feature!

Det er nu blevet muligt at sætte standardindstillinger for dokumenter, således at du kan vælge hvilke oplysninger der skal fremgå af dine dokumenter som standard.

  1. Du kan finde de nye indstillinger ved at klikke på dit virksomhedsnavn i øverste højre hjørne, og derefter vælge Virksomhedsindstillinger i dropdown-menuen.
  2. Klik på Åben ud for de Generelle indstillinger i sektionen Dokumenter og skabeloner og vælg fanen Information på dokumenter.

Generelle indstillinger

Du kan opsætte en række indstillinger for dine dokumenter vedrørende papirstørrelse, oplysninger, symboler, sprog osv. Indstillinger vedr. dokumenter redigeres ved at klikke på dit virksomhedsnavn i højre side af topmenuen og vælge Virksomhedsindstillinger.

  1. I sektionen Dokumenter og skabeloner klikker du Åben ud for overskriften Generelle indstillinger. Her kan du angive de Bankoplysninger og Lokationer, der skal fremgå af fakturaer i fanen generelle indstillinger. Du kan angive størrelsen af dit logo på fakturaen samt dit evt. Slogan, hvis du ønsker at have det på dine dokumenter. Husk at gemme.
  2. Under fanen Informationer på dokumenter kan du sætte flueben ved de oplysninger, der skal fremgå af dokumenter fx følgesedler.
  3. Klik Åben ud for overskriften Logo for at uploade det logo, du gerne vil have vist på dokumenter.

Læs også om sprog og oversættelse af dokumenter. Du kan læse mere om dine virksomhedsindstillinger her.

×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Ofte oplevede problemer

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige