Hjem Få hjælp Gå til app
Skift sprog: English

Lagerordre

Hvis du ønsker at opsplitte et vareparti eller flytte varer fra et lager til et andet, skal du oprette en lagerordre og tilføje de berørte varepartier til den.

Under dine virksomhedsindstillinger, kan du sætte nogle standardindstillinger for dine ordrer.

Du får vist dine lagerordrer ved at klikke Lager i topmenuen og vælge Flyt varer.

Opret lagerordre

  1. For at oprette en lagerordre, klikker du på knappen Opret lagerordre i øverste højre hjørne.
  2. Udfyld ordredetaljer med speditør, lokation og leveringsdato. Hvis speditøren allerede er blandt dine partnere, kan du skrive en del af navnet og vælge det fra listen. Ellers klikker du Tilføj ud for feltet og tilføjer speditøren som partner.
  3. Hvis en lokation allerede er udfyldt for speditøren, vil den automatisk blive udfyldt. Hvis der er flere lokationer, skal du vælge den rette.

Når ordren er oprettet, får du vist ordren. Midt på siden får du vist nogle Nøgletal for de omkostninger der er knyttet til ordren. Læs om nøgeltallene her.

Nederst på siden fremgår de varepartier, der er på ordren. Når du lige har oprettet lagerordren, er der endnu ikke tilføjet nogen varepartier til ordren. Læs om at tilføje varepartier her.

Når du har oprettet dine varepartier, kan du ændre forsyningsstatus ved at markere varepartiet med flueben i venstre side og klikke Ændre forsyningsstatus. Forsyningsstatus vil i udgangspunktet være sat til Forventet. Den kan ændres til Bekræftet.

Over varepartierne kan du skifte mellem visning af fanerne Flyttede varepartier, Genererede varepartier, Leveringer, Budget, Udgifter og Dokumenter på ordren.

Flyttede varepartier er de varepartier, du ønsker at opsplitte eller flytte til en ny lokation.

Genererede varepartier er de varepartier, du har opsplittet eller flyttet til en ny lokation. De genererede varepartier har fået tilføjet to cifre til lot-nummeret. Læs om opbygningen af lot-nummeret her.

Under fanen Dokumenter kan du oprette et Ordredokument. Læs om dokumenter.

Afsend og Modtag ordre

Når du har modtaget eller afsendt en ordre kan du nemt markere varepartierne som modtaget/afsendt ved hjælp af hurtigknapperne Afsend ordre og Modtag ordre i øverste højre hjørne på ordren. Læs mere under Leveringer.

×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige