Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Sporbarhedsrapport

Om rapporten

Sporbarhedsrapporten i tracezilla-applikationen gør det nemt at spore et vareparti, der skal tilbagetrækkes eller som der er problemer med af den ene eller anden art, og samtidig identificere øvrige berørte varepartier.

Sporbarhedsrapporten gør det muligt at følge et vareparti igennem hele forsyningskæden:

  • Hvis din leverandør gør dig opmærksom på et problematisk vareparti, som hun eller han har solgt til dig, kan du følge varepartiet og se hvilken produktions-batch ingrediensen indgår i. Og derudover hvilke kunder, de berørte varepartier var solgt til.
  • Hvis en kunde gør dig opmærksom på et problematisk vareparti, som hun eller han har købt af dig, kan du spore varepartiet tilbage og se hvilken produktions-batch varepartiet kom fra, og hvilke ingredienser der i øvrigt indgår i dette batch. Og derudover hvilke andre kunder, der har købt produkter fra dette vareparti og fra andre berørte varepartier, der deler ingredienser med det problematiske vareparti.

Find rapporten

  1. Klik Produktion i topmenuen og vælg rapporten Sporbarhed i dropdown-menuen.
  2. Indtast varepartinummeret på det vareparti, der er problemer med i venstre side. Klik Anvend. Hvis du arbejder på en enhed med en mindre skærm, vil søgefunktionen være til højre ved siden at knappen Printervenlig.
  3. Under de enkelte faner i rapporten kan du nu se hvilke varepartier og hvilke salg, der er i risiko for at være berørt af det problematiske vareparti.

De enkelte faner i tabellen viser følgende:

Bagud i forsyningskæden Viser hvilke varepartier der indgår i det problematiske vareparti og med hvilke indkøbsordrer, varepartierne er kommet ind.
Varepartier i risiko Viser alle de varepartier, der indgår i varepartiet eller som varepartiet indgår i samt tilhørende ordrer.

Det viser også alle de varepartier som deler ingredienser med det problematiske vareparti, og de varepartier hvor ingredienserne kommer fra samme varepartier som ingredienserne i det problematiske vareparti.
Solgt til Viser hvilke kunder varepartiet er solgt til og på hvilke ordrer.
Salg i risiko Viser alle de salg, hvor varepartier i risiko indgår. Dvs. salg af varepartier, hvor der indgår ingredienser fra samme varepartier som det problematiske vareparti.

 

×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Ofte oplevede problemer

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige

Handel