Hjem Få hjælp Gå til app
Skift sprog: English

Sporbarhedsrapport

Sporbarhedsrapporten i tracezilla-applikationen gør det nemt at spore et vareparti, der skal tilbagetrækkes eller som der er problemer med af den ene eller anden art, og samtidig identificere øvrige berørte varepartier.

I rapporten kan du bl.a. se hvem varen er solgt til, hvilken produktion et vareparti evt. er indgået i og hvilke varepartier, der er resultat af produktionen.

  1. Klik Produktion i topmenuen og vælg rapporten Sporbarhed i dropdown-menuen.
  2. Indtast varepartinummeret på det vareparti, der er problemer med i venstre side. Klik Anvend. Hvis du arbejder på en enhed med en mindre skærm, vil søgefunktionen være til højre ved siden at knappen Printervenlig.
  3. Under de enkelte faner i rapporten kan du nu se hvilke varepartier og hvilke salg, der er i risiko for at være berørt af det problematiske vareparti.

De enkelte faner i tabellen viser følgende:

Bagud i forsyningskæden Viser hvilke varepartier der indgår i det problematiske vareparti og med hvilke indkøbsordrer, varepartierne er kommet ind.
Varepartier i risiko Viser alle de varepartier, der indgår i varepartiet eller som varepartiet indgår i samt tilhørende ordrer.

Det viser også alle de varepartier som deler ingredienser med det problematiske vareparti, og de varepartier hvor ingredienserne kommer fra samme varepartier som ingredienserne i det problematiske vareparti.
Solgt til Viser hvilke kunder varepartiet er solgt til og på hvilke ordrer.
Salg i risiko Viser alle de salg, hvor varepartier i risiko indgår. Dvs. salg af varepartier, hvor der indgår ingredienser fra samme varepartier som det problematiske vareparti.
Diagram: Indgående En visuel præsentation af de varepartier, der er indgået i produktionen af det pågældende vareparti. Dvs. indkøbsordre og varepartier, der er indgået i produktionen af det problematiske vareparti.
Diagram: Udgående En visuel præsentation af de salgsordrer og øvrige ordrer, hvor det problematiske vareparti indgår.

 

×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Ofte oplevede problemer

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige