Hjem Få hjælp Blog Gå til app
Skift sprog: English

Udgifter & tilknytning

Denne rapport er kun tilgængelig for virksomheder, hvor faktisk kostprisberegning er slået til. Faktisk kostprisberegning er en udvidelse som er inkluderet i abonnementerne Handel og Produktion.

Rapporten giver dig overblik over dine udgifter, som er oprettet manuelt eller overført fra dit regnskabssystem. Rapporten er en oversigt over dine udgifter i tilknytning til varepartier og ordrer samt beløb.

Det viser kolonnerne i rapporten:

Udgift Dette er nummeret på den oprettede udgift og den eller de udgifter som udgiften indeholder. Hvis der er indtastet en tekst i feltet Memo ved oprettelsen af udgiften, vil teksten vises i tilknytning til udgiften.
Vedhæft En udgift kan vedhæftet en ordre eller et vareparti. I denne kolonne står hvilken ordretype (indkøb, produktion, lager, salg) eller om det er vedhæftet et vareparti.
Vedhæftet Den specifikke ordre eller det specifikke vareparti som udgiften er vedhæftet. Du kan bruge nummeret til at søge ordren eller varepartiet frem og se nærmere på denne.
Kategori Dette er den kategori som du har valgt for udgiften. Kategorien varekøb kategoriserer dog automatisk indkøbsprisen.
Beløb Dette er udgiftens beløb.
×

Tilmeld dig nyhedsbrev

Få de nyeste vejledninger i din indbakke.

Vejledninger

Kom godt i gang

Ofte oplevede problemer

Import og eksport af data

Integrationer

Stamdata

Opsætning

Ordrestyring

Lagerstyring

Finansiel

Rapporter

Øvrige

Handel